Ada yang pm kite tanya Liphop BC Cream ni FAKE ke? . Biar kami explain supaya benda ni clear ya. Takde istilah Fake atau Ori version. Ada brand lain yang REBRAND Liphop BC Cream ni dan claim Liphop BC Cream ni fake. First version lagi BC Cream ni brand Liphop…

Ada yang pm kite tanya Liphop BC Cream ni FAKE ke? . Biar kami explain supaya benda ni clear ya. Takde istilah Fake atau Ori version. Ada brand lain yang REBRAND Liphop BC Cream ni dan claim Liphop BC Cream ni fake. First version lagi BC Cream ni brand Liphop ya. Brand lain REBRAND dan claim Liphop ni fake pulak. Don't worry, anda sendiri boleh compare texture and effect semua sama. . Harga cuma RM40 FREE POSTAGE Sabah Sarawak RM45 Sekarang pengguna dah bijak memilih. β˜ΊπŸ‘πŸ» . #bccream #bccreamfoundation #liphop #liphopbccream #fullcoveragefoundation #flawless #flawlessfoundation .

EyesπŸ‘€πŸ’™πŸ’—πŸ­ . . . @anastasiabeverlyhills modern renaissance platte πŸ’™πŸ’..... . @morphebrushes 35B palette πŸ’πŸ’™... . @barrymcosmetics dazzle dust. - Electric BlueπŸ’πŸ’™. . . @lauragellerbeauty eye calligraphy fine black liner penπŸ’™πŸ’πŸ‘€. . @sleekmakeup liquid black liner…

EyesπŸ‘€πŸ’™πŸ’—πŸ­ . . . @anastasiabeverlyhills modern renaissance platte πŸ’™πŸ’..... . @morphebrushes 35B palette πŸ’πŸ’™... . @barrymcosmetics dazzle dust. - Electric BlueπŸ’πŸ’™. . . @lauragellerbeauty eye calligraphy fine black liner penπŸ’™πŸ’πŸ‘€. . @sleekmakeup liquid black liner πŸ’πŸ’™πŸ‘€... . @rimmellondonuk glam eye black liquid linerπŸ’™πŸ’— . @eylureofficial number 157 lashesπŸ‘€.. πŸ’™πŸ’.. . LIPSπŸ’„ @colourpopcosmetics liquid lipstick in TRAPπŸ’‹πŸ’πŸ’™...!!! . BROWS.. @maccosmetics medium brunette brown πŸ’™πŸ’... . @benefitcosmeticsuk hoola bronzerπŸ’™πŸ’..!! . @beccacosmetics bronzing skin perfector followed with Perfecting foundation in MEDIUM shade. πŸ‘ŒπŸΌπŸ‘ŒπŸΌπŸ’™πŸ’πŸ’™πŸ’.....!!! . . . . #hudabeauty #lipstick #colourpop #morphegirl #morphebrushes #morphepalette #beccacosmetics #barrymcosmetics #sleekmakeup #wakeupandmakeup #mua #undiscovered_muas #makegirlz #makeupslaves #makeupaddict #makeupmafia #makeupreposted #piercing #likes #selfie #makeupfanatic1 #makeupartistworldwide #makeuponpoint #flawless #blendthatshit #hairdo #wingedliner #eyes #instamakeup #ilovemakeup .

#wcw damn right its RihannaπŸ˜πŸ’š #rihanna #werk #beautiful #flawless #slay #baegoals

#wcw damn right it's RihannaπŸ˜πŸ’š #rihanna #werk #beautiful #flawless #slay #baegoals .

Mi parte favorita: #contorno / My fav part: #contouring ✨🌸

Mi parte favorita: #contorno / My fav part: #contouring ✨🌸.

This is the best deal ever! Only a few days to get more than $500 in makeup for only $198!! What?!?😱 Want details? LMK! #mandysbeautybox #lovemakeup #beauty #flawless #flawlesslook #opportunity #momboss #momtime #worthit #discounts #highquality #highqualitymakeup…

This is the best deal ever! Only a few days to get more than $500 in makeup for only $198!! What?!?😱 Want details? LMK! #mandysbeautybox #lovemakeup #beauty #flawless #flawlesslook #opportunity #momboss #momtime #worthit #discounts #highquality #highqualitymakeup #veganfriendly #glutenfree #amazingproducts #trythis .

Nak kurus peloles? SBS+COFFEE+COLLASY mampu membantu anda... Ini juga rahsia yg founder @syima_eima amalkan 😍 . more details/to order/how to consume kindly whatsapl ONLY #0143109600 :-) . #marrinkashisbs #jomjadibijak #jomjadibijak #gebugebas #daycreamsyma…

Nak kurus peloles? SBS+COFFEE+COLLASY mampu membantu anda... Ini juga rahsia yg founder @syima_eima amalkan 😍 . more details/to order/how to consume kindly whatsapl ONLY #0143109600 :-) . #marrinkashisbs #jomjadibijak #jomjadibijak #gebugebas #daycreamsyma #set4in1 #serumsyma #collasy #coffeesyma #whiteninglotion #symabeautyskincarebyhq #symabeauty #symabeautyhqco #symabeautyskincare #menghilangkanjeragat #menghilangkanjerawat #flawless #peloles #symabeautyhq #0143109600 .

Wow! Wow! Wow!πŸ‘€

Wow! Wow! Wow!πŸ‘€.

JΓ‘ que Γ© pra tombar.. πŸ‘Š #flawless

JΓ‘ que Γ© pra tombar.. πŸ‘Š #flawless .

. Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah. . Utk…

. Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah. . Utk dalaman maby kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit. . Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela. . Antara fungsi yg sangat efektif ELANISH SERUM : . πŸ‘Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. πŸ‘ Menyamaratakan tona warna kulit. πŸ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak. πŸ‘ Kurang kedutan pada kulit muka. πŸ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. πŸ‘ Menganjal dan melembapkan kulit. πŸ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. πŸ‘ Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. πŸ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka. πŸ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi πŸ‘ dan garis2 halus pd wajah. πŸ‘ Eczema- merawat masalah ruam pipi πŸ‘ Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus πŸ‘ Memberi keserian pada wajah. . Jom dptkan harga PROMOSI skrg! sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . Whatsapp : οΌ‹60111 555 6677 Whatsapp : οΌ‹60111 555 6677 . #tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia .

Mana satu pilihan awak??Mr purple or Mr white??😊😊 skingovorate brush 😍 Berbaloi sangat.. . . βœ…mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . . βœ… 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah.…

Mana satu pilihan awak??Mr purple or Mr white??😊😊 skingovorate brush 😍 Berbaloi sangat.. . . βœ…mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . . βœ… 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. . . βœ… mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . βœ… Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif . βœ… Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. . βœ… Cepat..hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Jimat masa & tenaga bukan? . βœ… Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . βœ… Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan jika perlu. Hanya dapatkan berus pengganti shj. Berus pengganti juga boleh didapati berasingan. . . βœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty. . βœ… Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . βœ… Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda miliki Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah. . Setiap pembungkusan terdpt :- 1. Peranti / device 2. 2 kepala berus 3. 2 biji bateri AA . . What u waiting for??..Grabs it now!!!... Boleh contact perunding bebas uolls or contact je saya, saya sedia membantu . . Just wassap/dm me ☎️017 2879942 .. 🎁free gift 😘..flawless gitew 🌸🌸🌹🌹 . . #hantarankawen #kawen #hantaran #kenduri #marykaypenang #marykayperlis #usm #um #uitm #uia #ukm #utm #kulitcantik #flawless #dayskinroutine #bonus #gaji #cun #best #beautiful #cimb #maybank #marykay #marykaymalaysia #marykaykedah #face #facebrush #skingovorate .

Haaa..sapa nak argan oil cleanser ni???? . Bawa kemana mana..sbb apa taw...cleanser ni bole hilangkan segala macam yg ada kat muka tu..sng nak solat bg yg pakai makeup tu mmg pilihan terbaikπŸ‘ . Then, cleanser ni juga membantu menghilangkan segala kesan parut…

Haaa..sapa nak argan oil cleanser ni???? . Bawa kemana mana..sbb apa taw...cleanser ni bole hilangkan segala macam yg ada kat muka tu..sng nak solat bg yg pakai makeup tu mmg pilihan terbaikπŸ‘ . Then, cleanser ni juga membantu menghilangkan segala kesan parut lama...jd anda tak perlu risau lgπŸ˜‰ . Tambahan lagi, cleanser ni juga mampu utk membaiki sel kulit mati serta bole menganjalkn dan menyekatakan tona kulit...cth mcm sunburn Dan yg best lg kulit anda lembut macam kulit baby😊😊😊..lembut mulus. . Best sgt ni!!! Ada yg nak cuba? Wsp hakak ye 0192794063 . #alhijrah #sinarfm #hotfm #arganoilmurah #arganoilmalaysia #terbaik #purearganoil #nosls #bebaskimia #makeupremover #makeupbase #makuptutorial #studentmalaysia #photographer #flawless #mirafilzah #jannanick #rambutgugur #eczema #jubahmalaysia .

World water day πŸ’§βœ¨πŸ’§#worldwaterday #spirit #oceanbaby #bluedreams #flawless

World water day πŸ’§βœ¨πŸ’§ #worldwaterday #spirit #oceanbaby #bluedreams #flawless .

Mana satu pilihan awak??Mr purple or Mr white??😊😊 skingovorate brush 😍 Berbaloi sangat.. . . βœ…mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . . βœ… 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah.…

Mana satu pilihan awak??Mr purple or Mr white??😊😊 skingovorate brush 😍 Berbaloi sangat.. . . βœ…mencuci 85% lebih baik dan bersih dari menggunakan tangan. . . βœ… 400 putaran seminit mampu membantu mengurut keseluruhan wajah serta melancarkan perjalanan darah. . . βœ… mempunyai sebanyak 20,000 berus nipis, sgt kecil dari pori-pori di kulit wajah kita khasnya utk mencuci kotoran sehingga ke dlm pori-pori. . βœ… Sesuai digunakan utk semua jenis kulit termasuklah kulit sensitif . βœ… Kalis air dan kedap, anda boleh letak sahaja di tepi sinki atau di dlm bilik mandi. . βœ… Cepat..hanya mengambil masa 1-2 minit sahaja. Jimat masa & tenaga bukan? . βœ… Ianya kecil, comel & sgt ringan mudah dibawa kemana-mana. . βœ… Utk tujuan pembersihan (hygiene), setiap berus perlu ditukar setiap 3 bulan jika perlu. Hanya dapatkan berus pengganti shj. Berus pengganti juga boleh didapati berasingan. . . βœ… Berus Pencuci Skinvigorate ini mempunyai 1 tahun tempoh warranty. . βœ… Selepas menggunakan berus ini, pasti anda akan rasai perbezaannya. Kulit wajah akan rasa licin, halus, segar, bersih & cerah. . βœ… Mampu milik!! Sangat berbaloi jika anda miliki Berus Pencuci Skinvigorate ini berbanding jenama lain diluar sana & mmg tidak dinafikan tdpt byk jenama2 lain di pasaran skrg dan yg murah tapi ianya pasti berbeza krn berus yg murah agak kasar pada kulit wajah. . Setiap pembungkusan terdpt :- 1. Peranti / device 2. 2 kepala berus 3. 2 biji bateri AA . . What u waiting for??..Grabs it now!!!... Boleh contact perunding bebas uolls or contact je saya, saya sedia membantu . . Just wassap/dm me ☎️017 2879942 .. 🎁free gift 😘..flawless gitew 🌸🌸🌹🌹 . . #hantarankawen #kawen #hantaran #kenduri #marykaypenang #marykayperlis #usm #um #uitm #uia #ukm #utm #kulitcantik #flawless #dayskinroutine #bonus #gaji #cun #best #beautiful #cimb #maybank #marykay #marykaymalaysia #marykaykedah #face #facebrush #skingovorate .

Determine minded (My Niece BootieπŸ’œ) #Babyhair #Natural #Loose #Curly #Flawless #Inspired #Focused #Love

Determine minded (My Niece BootieπŸ’œ) #Babyhair #Natural #Loose #Curly #Flawless #Inspired #Focused #Love .

Finished! The dancers, promo girls and bartenders were sent out. And later the show startsπŸ‘

Finished! The dancers, promo girls and bartenders were sent out. And later the show startsπŸ‘.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.