Tovi soul #will u be there #soaring #flawless

Tovi soul #will u be there #soaring #flawless .

Kembar neelofa ke ape nii😍 kenapa lawa sgt!? Pakai @kdollbeauty_teen laaπŸ’“ ni Nak tnye ni dah picit jerawat dah? Ape susah2 mai try kdoll bukan jerawat je hilng . takyah kupil . takyah picit . parut skali hilng . putihkan kulit pula tu ha 😘 ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀JOM…

Kembar neelofa ke ape nii😍 kenapa lawa sgt!? Pakai @kdollbeauty_teen laaπŸ’“ ni Nak tnye ni dah picit jerawat dah? Ape susah2 mai try kdoll bukan jerawat je hilng . takyah kupil . takyah picit . parut skali hilng . putihkan kulit pula tu ha 😘 ❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀JOM TUKAR KE SKINCARE YG NATURAL 🌿 @KDOLLBEAUTY_TEEN skincare 4 in1 🌸🌸 Bahan semulajadi🌿 Tiada bahan kimia βœ” Menghilangkan jerawat βœ” Memudarkan parut βœ” Memutih kekal βœ” Merawat jeragat & bintik Hiram βœ” Merawat resdung βœ” Sunburn & liang pori trbuka βœ” BerMinyak βœ” Lulusan KKM βœ” . Masalah anda kami rawat 😊. Loose item available dearπŸ’ž @kdollbeauty_teen cantik mcm asyallie ahmad. . πŸ“²dm or WhatsApp 0175626783 πŸš›service tobaikk!!πŸ‘ πŸ’―Original HQ! πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή #kdollbeautyskincare #nakcantik #kdoll #flawless #nakputih #lawaa #sisjual #sayajual #kdollbeauty #kpopbeauty #asyalliee #kdollbeautyoriginal #surihatimrpilot #neelofa #asyallieeahmad #cantik #comel #brandmalaysia #lepak #instagram #ilofayou #instajek .

I woke up like this πŸ’Ž

#alternativegirl #piercing #grannyhair #makeup #flawless

I woke up like this πŸ’Ž #alternativegirl #piercing #grannyhair #makeup #flawless .

Assalammualaikum . . Hye korang, korang tahu tak tahun ni adalah tahun ayam bagi bangsa Cina ? 😎 . . So , admin saje la nak share sikit kenapa tahun baru cina kali ni dinamakan sempena ayam . Biler jumpa kawan bangsa cina nanti , citer la kat dia pasal info…

Assalammualaikum . . Hye korang, korang tahu tak tahun ni adalah tahun ayam bagi bangsa Cina ? 😎 . . So , admin saje la nak share sikit kenapa tahun baru cina kali ni dinamakan sempena ayam . Biler jumpa kawan bangsa cina nanti , citer la kat dia pasal info ni , mana tau dapat angpau lebih. Hihi. πŸ˜œπŸ™ˆ . . . KENAPA 2017 TAHUN AYAM? 😊 . . . Ayam berada dalam tahun zodiak kalendar cina pada tahun 2017, jadi mereka akan menjadi malang dan perlu bekerja keras. Walau bagaimanapun, terdapat dua bintang bertuah yang berkaitan dengan kerjaya, yang boleh membantu mereka. . Satu bintang adalah Jiangxing, yang bermaksud Ayam jantan dalam kepimpinan akan memberi tuah . Ayam jantan ni boleh mencapai kejayaan dengan menjadi seorang ketua dalam sesebuah pasukan. . Haaa menarik kan info ni, ape lagi share la ke wall korang, boleh baca balik info ni waktu nak on the way ke rumah kawan yang celebrate Tahun Baru Cina nanti. 😘 #AilinProWhite #PROWHITE #teamwawa #TERUSREMPUH #Sprayjer #cantikgebu #jeragathilang #putihsatubadan #putihsekata #moodrepublik #bazarpaknilprodukkecantikkan #lofattah #sale #murahmalaysia #flawless #cantikflawless .

Having a wicked time in London with @hannah.j.ferguson @s.bolton & Gina - cannot believe Ive been lucky enough to see Rachel Tucker as Elphaba in Wicked for a second time πŸ’š feeling truly privileged to have seen this cast smash it and see the show five years…

Having a wicked time in London with @hannah.j.ferguson @s.bolton & Gina - cannot believe I've been lucky enough to see Rachel Tucker as Elphaba in Wicked for a second time πŸ’š feeling truly privileged to have seen this cast smash it and see the show five years on #london #england #girlsontour #apollo #apollotheater #ticket #wicked #pun #racheltucker #elphaba #tenyearanniversary #anniversary #fiveyearslater #secondtime #justasamazing #flawless .

All hands on board at our Paris Fashion Week Haute Couture Shows!  DΓ©filΓ©
Yumi Katsura @yumikatsura_paris Haute couture Printemps-Γ©tΓ© 2017 #parisfashion #hautecouture #pfwss17 #fashion #octopus #flawless #yumikatsura #nyfw #japan #yuzen #prints #bangs

All hands on board at our Paris Fashion Week Haute Couture Shows! DΓ©filΓ© Yumi Katsura @yumikatsura_paris Haute couture Printemps-Γ©tΓ© 2017 #parisfashion #hautecouture #pfwss17 #fashion #octopus #flawless #yumikatsura #nyfw #japan #yuzen #prints #bangs .

. . Jom uolss, try buat masker sendiri.. Senang je.. Campurkan ORGANIC COFFEE SCRUB dengan madu atau yogurt asli.. Confirm kulit lembut,licin,bersih,berseri..tak payah pegi spa dah uolss.. (psstt,boleh dapatkan organic coffee scrub dgn akak) πŸ˜‰ . . DM or whatsapp…

. . Jom uolss, try buat masker sendiri.. Senang je.. Campurkan ORGANIC COFFEE SCRUB dengan madu atau yogurt asli.. Confirm kulit lembut,licin,bersih,berseri..tak payah pegi spa dah uolss.. (psstt,boleh dapatkan organic coffee scrub dgn akak) πŸ˜‰ . . DM or whatsapp 0134193956 . #organic #coffeescrub #organiccoffeescrub #skrub #skrubkopi #skrubkopimurah #skrubkopimalaysia #skrubkopimalaysiamurah #skrubbadan #skrubmuka #skrubhilangdaki #skrubhilangjerawat #teameinaalin #skrubhilangblackheads #terapiinstagram #glowing #flawless #gebu #kukitlembut #nakcantik #nakcantikcarisaya #sayajual #sayaguna #sayagunasayajual .

πŸ‘°πŸΌ I love before and afters! This bride was gorgeous, but with a little color correction and lashes, she was a stunning bride! Makeup by yours trulyπŸ’‹ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #weddingmakeup #glamourgrasp #bridalmakeup #weddingday #bride #beforeandafter #makeupbeforeandafter…

πŸ‘°πŸΌ I love before and afters! This bride was gorgeous, but with a little color correction and lashes, she was a stunning bride! Makeup by yours trulyπŸ’‹ β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” #weddingmakeup #glamourgrasp #bridalmakeup #weddingday #bride #beforeandafter #makeupbeforeandafter #bblogger #undiscoveredmuas #flawless #weddinginspo #mua #makeupartist .

Gile la membeΒ² mana klau tak jeles kulit membe da licin mcm bawal satin pucci da πŸ‘ . Brg laku keras ni πŸ”₯ klau tak menjadi takkn nk share gambar peloles dia dak? πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ JOM TUKAR KE SKINCARE YG NATURAL 🌿 @KDOLLBEAUTY_TEEN skincare 4 in1 🌸🌸…

Gile la membeΒ² mana klau tak jeles kulit membe da licin mcm bawal satin pucci da πŸ‘ . Brg laku keras ni πŸ”₯ klau tak menjadi takkn nk share gambar peloles dia dak? πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ JOM TUKAR KE SKINCARE YG NATURAL 🌿 @KDOLLBEAUTY_TEEN skincare 4 in1 🌸🌸 Bahan semulajadi🌿 Tiada bahan kimia βœ” Menghilangkan jerawat βœ” Memudarkan parut βœ” Memutih kekal βœ” Merawat jeragat & bintik Hiram βœ” Merawat resdung βœ” Sunburn & liang pori trbuka βœ” BerMinyak βœ” Lulusan KKM βœ” . Masalah anda kami rawat 😊. Loose item available dearπŸ’ž @kdollbeauty_teen cantik mcm asyallie ahmad. . πŸ“²dm or WhatsApp 0175626783 πŸš›service tobaikk!!πŸ‘ πŸ’―Original HQ! πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή #kdollbeautyskincare #nakcantik #kdoll #flawless #nakputih #lawaa #sisjual #sayajual #kdollbeauty #kpopbeauty #asyalliee #kdollbeautyoriginal #surihatimrpilot #neelofa #asyallieeahmad #cantik #comel #brandmalaysia #lepak #instagram .

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagramβ„’ logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.