So soon! #countdown

So soon! #countdown .

YASSSSS GIRL!!!!!!!!!! so thrilled to be joining in on your special day!!!! i love you two so much!! xoxoxo 痰埠滕今    #weddingbells #weddin #ramseys #needahashtag #october #bridesmaid #bridesmaids #ARL #loveyou #excited #countdown #wine #xoxo #weddingseason

YASSSSS GIRL!!!!!!!!!! so thrilled to be joining in on your special day!!!! i love you two so much!! xoxoxo 痰埠滕今 #weddingbells #weddin #ramseys #needahashtag #october #bridesmaid #bridesmaids #ARL #loveyou #excited #countdown #wine #xoxo #weddingseason .

Almost time for another trip  Missing Hawaii 湘氳ight about now & its only been two months  #countdown #myfavoriteplaceintheworld #myhappyplace #kona #fbf

Almost time for another trip Missing Hawaii 湘氳ight about now & its only been two months #countdown #myfavoriteplaceintheworld #myhappyplace #kona #fbf .

36 days till I get inked again cant wait #disney #tattoo #yeg #soexcited #countdown

36 days till I get inked again can't wait #disney #tattoo #yeg #soexcited #countdown .

Essas fotos de tarde postadas a noite  #countdown #blackboy #brazilianboy #1selfieday

Essas fotos de tarde postadas a noite #countdown #blackboy #brazilianboy #1selfieday .

Just 8 weeks until I marry the love of my life @ness.pix after being together 12 years. Cant wait for the big day. #56days #countdown #wedding #theyellowdress

Just 8 weeks until I marry the love of my life @ness.pix after being together 12 years. Can't wait for the big day. #56days #countdown #wedding #theyellowdress .

7 days left! until #NPA National championship tournament tips off! Catch Sammy Hunter & @bc_christian_prep_basketball March 31-April 2 @ UTM in Mississauga! #Countdown #NPANationals #ANationInspired

7 days left! until #NPA National championship tournament tips off! Catch Sammy Hunter & @bc_christian_prep_basketball March 31-April 2 @ UTM in Mississauga! #Countdown #NPANationals #ANationInspired .

Relaxing afternoon down Crystal pool with @dyloo88 making the most of our 3 months before we go!! #norfolkisland #relax #floating #travels #home #98daystogo #countdown

Relaxing afternoon down Crystal pool with @dyloo88 making the most of our 3 months before we go!! #norfolkisland #relax #floating #travels #home #98daystogo #countdown .

The competition gear has arrived!  #countdown to #beatdown

The competition gear has arrived! #countdown to #beatdown .

#assalamualaikum Ada tak sesiapa yg terfikir mcm saya? ...baru Sabtu lepas, hari ni Sabtu lagi. Baru saja sambut new year, next week dah nak masuk bulan empat. Baru jer puasa, ni dah nak sambut puasa lagi! #timeflies Semakin lama semakin cepat masa berlalu,…

#assalamualaikum Ada tak sesiapa yg terfikir mcm saya? "...baru Sabtu lepas, hari ni Sabtu lagi. Baru saja sambut new year, next week dah nak masuk bulan empat. Baru jer puasa, ni dah nak sambut puasa lagi!" #timeflies Semakin lama semakin cepat masa berlalu, kan! Rasa mcm senafas jer. Kejadian 2, 3 tahun lepas terasa mcm baru berlaku semalam. Kita boleh ingat segala detail perincian. Sekarang ni kita dah mula #countdown Ramadhan. Padahal riuh rendah puasa & raya tahun lalu masih belum kebah sepenuhnya, dah sibuk nak prepare baju and kuih raya utk tahun ni pula Minggu lepas, waktu mcm ni saya dok bz bz nak prepare pergi KB. Pagi ni dah mula bz bz nak start baking itu ini. Hai....! Cepatnya masa berlalu....(dan mulalah saya terus rasa kecut perut sebab tau ini petanda matinjuga semakin menghampiri). Eeee takut betullah! Tak berani nak ingat. Betul tak? 休 Oklah, selamat pagi. Selamat menghabiskan cuti. Selamat itu....selamat ini. Nak sambung masak sarapan dulu! Nanti kita sembang lagi. #okbai Bismillah.... Kuih cara 2 cawan tepung gandum Sedikit garam 2 1/2 cwn air daun pandan (5 helai daun pandan) 2 sudu makan minyak jagung (mentega cair) 1/2 cawan santan pekat + 1/2 cwn air kosong. campur tepung dan garam dlm sebuah bekas. mesin daun pandan dgn 2 1/2 cwn air. Tapis dan tuang sedikit demi sedikit dlm tepung. Kacau sebati. Kalau nak hijau pekat maka tambah sedikit pewarna. kacau sebati. tuang campuran santan (dan air kosong) pula kedalam adunan dan sebati. jika terasa masih ada tepung bergentel, masukkan dlm blender dan adun berulangkali sampai puas hati. panaskan acuan dgn pi kecil. Sapu sedikit minyak. Bila dah betul2 panas barulah tuang adunan dlm acuan. Letak 1/2 sudu gula pasir dlm setiap kuih cara ni. tutup acuan dgn tudung periuk supaya masaknya atas bawah sama rata. Bakarlah dlm 10 minit. Angkat. Selamat jamu selera.

This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All Instagram logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.